Administratief medewerker

Manon

Manon (de; organisator, verbinder, sportieveling)
Definitie: doortastend, attent, betrokken, nieuwsgierig, teamplayer.

Manon maakt deel uit van het Verspuij Techniek Team als gastvrouw, administratieve duizendpoot en creatieve organisator. Ze kijkt uit naar de uitdagingen die de administratieve taken met zich meebrengen en waardeert de mogelijkheid om haar brede interesse in de administratieve wereld te benutten. Daarnaast spreekt het enthousiasme, de energie en teamspirit binnen Verspuij Projecten & Techniek haar bijzonder aan.

Als gedreven aanpakker houd ik ervan om voortdurend nieuwe vaardigheden te verwerven en de zaken altijd keurig op orde te hebben. In mijn vrije tijd zoek ik graag de gezelligheid op met vrienden en vriendinnen, maak ik ontspannende wandelingen en waag ik me af en toe aan een potje tennis. Minimaal eens per week spring ik op de mountainbike om samen met ons fietsgroepje de sfeervolle Groesbeekse bossen te verkennen.

Naast het feit dat de werkzaamheden perfect aansluiten bij mijn brede interesse in de administratieve wereld, trok vooral het enthousiasme, de energie en de teamspirit die ik op de website zag, direct mijn aandacht. Dit gevoel werd alleen maar versterkt tijdens mijn eerste bezoek!

Wanneer we als team volledig toewerken naar ons gezamenlijke doel en alles vervolgens soepel verloopt, ga ik met een voldaan gevoel naar huis. Het gevoel van trots en tevredenheid komt voort uit het succesvol realiseren van projecten waarin we als team gezamenlijk excelleren.