Chef monteur E

Jerry

Jerry (de; teamspeler, innovator, familieman, motorrijder)
Definitie: sociaal, flexibel, collegiaal en gepassioneerd.

Jerry is toegetreden tot het Verspuij Team als elektrotechnisch monteur nadat Robin (zijn voormalige collega) hem had aanbevolen om met Gert te praten. Robin was ervan overtuigd dat Jerry perfect zou passen binnen ons VT team vanwege zijn expertise en toewijding aan het vak. Deze aanbeveling spreekt boekdelen over Jerry's kwaliteiten en potentieel om ons team te versterken.

Het is inspirerend om te zien hoe Jerry zijn werk en privéleven in balans weet te houden. Als gezinsman hecht hij veel waarde aan quality time met zijn vrouw en kinderen en geniet hij van zijn vrije tijd op zijn motor. Hij straalt een gevoel van tevredenheid uit en we zijn verheugd dat hij zich zo goed voelt binnen ons team.

‘Jerry’ Ik voel me al snel thuis binnen ons team en waardeer de inclusieve en ondersteunende sfeer bij Verspuij. Ik ben vastbesloten om het beste uit mezelf te halen en te blijven groeien, zowel professioneel als persoonlijk. 

Jerry, we zijn blij dat je deel uitmaakt van het Verspuij Team. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en zijn ervan overtuigd dat je een waardevolle aanwinst bent voor ons team.