Assemblage Specialist

Geert

Geert (de: multi talent, organisator, carnavalist)
Definitie: veelzijdig, creatieveling, betrokken, sociaal, innovator.

Geert maakt deel uit van het Verspuij Techniek Team als Assemblage Specialist, Geert brengt een unieke combinatie van eigenschappen en talenten naar het team. Met zijn creatieve geest en organisatietalent is Geert in staat om niet alleen technische puzzels op te lossen, maar ook om innovatieve benaderingen te vinden voor elke uitdaging die hij tegenkomt.

Zijn veelzijdigheid strekt zich uit tot verschillende facetten van het leven. Met zijn vermogen om als tonprater op te treden, weet Geert mensen te vermaken en aan het lachen te maken. Zijn humor en improvisatievermogen maken hem niet alleen een gewaardeerde collega, maar ook een bron van positieve energie binnen het team.

In de wereld van techniek en assemblage heeft Geert zijn sporen verdiend. ‘Met ervaring als servicemonteur en het vermogen om met diverse klanten om te gaan, heb ik geleerd om oplossingsgericht te denken en klanttevredenheid op de eerste plaats te zetten’

MOOIE PROJECTEN Voor mij is het mooiste project het kunnen achterlaten van tevreden klanten. Het geluk en de waardering die ik ontvang van klanten die mijn hulp waarderen, zijn voor mij de grootste beloning.
Binnen Verspuij Techniek heb ik mijn thuis gevonden. De directe en open communicatie, gecombineerd met de vrijheid om mijn werk in te vullen op mijn eigen tempo, creëren een omgeving waarin ik gedij. Het warme welkom dat ik ontving op mijn eerste werkdag, inclusief het attente taartje, verraste me enorm en ik voelde direct de zorgzame en ondersteunende cultuur van het team.