Koelinstallatie Albert Schweitzer Zwijndrecht

Koelinstallatie Albert Schweitzer Zwijndrecht

Bij Verspuij Techniek zijn we enorm trots dat we betrokken zijn bij het uitbreiden en aanpassen van de koelinstallatie van het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Zwijndrecht. Dit is een belangrijk project waar we onze klanten nu ook tot in het maakproces kunnen bedienen.

Het project omvat het bijplaatsen van een lucht/water koelmachine op het dak van het ziekenhuis, evenals het aanpassen en uitbreiden van de bestaande koelinstallatie. We zullen ook een schakelvat met een capaciteit van 10 m3/h plaatsen en aansluiten, evenals verdelers vervangen en bijplaatsen. Dit alles zal worden aangesloten middels dikwandige buis.

Ons doel is om de koelinstallatie van het ziekenhuis te verbeteren en uit te breiden, zodat het ziekenhuis beter kan voldoen aan de koelbehoeften van de faciliteit. Dit project zal een aanzienlijke bijdrage leveren aan de werking van het ziekenhuis en de kwaliteit van de patiëntenzorg.

Bij Verspuij Techniek werken we met veel passie en expertise aan dit project en we zijn vastbesloten om de klant tevreden te stellen met onze diensten. We werken met de nieuwste technologieën en volgen alle relevante normen en regelgeving op het gebied van koeltechniek en gezondheidszorg. We zijn er zeker van dat we een uitstekend resultaat zullen behalen en kijken uit naar het succesvol afronden van dit project voor het Albert Schweitzer Ziekenhuis.

Terug